MEDIA

Online interview

In Oktober 2019 liep ik de Walk of Wisdom, een eigentijdse Pelgrimstocht rondom Nijmegen. Over mijn ervaringen schreef ik samen met een coach die aan de Walk of Wisdom verbonden is, een briefwisseling.

Deel 1: brief van Lidia aan mij

Deel 2: brief van mij aan Lidia

Radio

Wil je me enthousiast horen vertellen over de stiltewandelingen die ik organiseer? Luister hieronder naar een interview met mij van 12 September 2020 op de Schiedamse radiozender Schie FM.

Boek

9 November 2019 organiseerde ik een stiltewandeling in het centrum van Rotterdam in samenwerking met stiltecafé Adem Inn. Lander, freelance reporter uit België, liep mee.

 

Ik wist het niet, maar Lander bleek een boek te schrijven over stilte. En nu is dat boek ('De nieuwe stilte') er. En wat voor boek. Vooral een hoopvol boek over stilte als je het mij vraagt. In plaats van te klagen over het verdwijnen van stilte, is er aandacht voor al die mooie stilte initiatieven die er zijn. Met een hoofdstuk gewijd aan de stiltewandeling en zelfs een passage uit dat hoofdstuk op de binnenflap van het boek. Hier kun je het boek zien, een inkijkexemplaar bekijken of het boek direct bestellen.

Boek De nieuwe stilte Lander Deweer.jpg