Stroomt het op dit moment niet in je leven? Voel je dat er iets niet klopt, knaagt er iets?

Heb je al veel ‘gedaan’ om tot antwoorden of oplossingen te komen? Maar voelen die manieren vooral alsof je iets moet fixen aan jezelf?

 


Om heel eerlijk te zijn, dit dacht ik ook toen ik voor het eerst vastliep tijdens het voortgezet onderwijs en daarna tijdens mijn twee burn-outs. Ik voelde me anders dan anderen, niet in staat mee te doen met wat voor anderen heel normaal leek. Ik dacht dat ik iets aan mezelf moest veranderen, dat er iets mis was met mij.

 

Maar ik kwam erachter dat ik oké ben. Meer dan oké ben.

En dat juist alles van mezelf omarmen en op mijn innerlijke kompas varen lichtheid en rust bracht. Ik ontdekte dat ik de antwoorden of oplossingen niet meer buiten mezelf hoefde te zoeken. Ik stopte zelfs met  antwoorden te zoeken; ik herstelde

het contact met mijn lichaam en de antwoorden kwamen als vanzelf. Ik hoefde mijn gedachten en emoties niet meer aan te kant te schuiven. Ik mocht ze omarmen, toelaten en de ruimte geven. Toen pas kon ik vol-ledig leven.

 


Hoe zou het voor jou zijn als je niks hoeft te veranderen, als je niks hoeft te bereiken, al je niks van buitenaf opgelegds moet zijn? Hoe zou het zijn als je de controle over het leven meer kunt loslaten, het leven neemt zoals het komt, het ervaart zoals het is en kunt meebewegen op de golven?

Heb jij het lef om niet alleen het geplaveide, ogenschijnlijk controleerbare leven te leiden? Er is namelijk meer dan dat. Dat weet jij, dat voel jij. Het roept naar je.

Als jij het voelt, als jij die roep hoort, mag je er naar luisteren. Echt waar.

 

In mijn coaching werk ik met de natuur en lichaamsgerichte bewustzijnsoefeningen. Je leert om te gaan met niet-weten en luisteren naar je lichaam. Ik luister onbevooroordeeld, stel diepgaande vragen, neem waar en ben jouw spiegel in wat ik zie en hoor bij jou. Hierdoor leer je er onbevooroordeeld voor jezelf te zijn.

Na mijn coaching voel je de innerlijke beweging naar overgave, vertrouwen en verandering. Je voelt hoe het leven zich ontvouwt en alles wat jij nodig hebt dient zich hierbij aan op het juiste moment. Je voelt je weer vrij om voluit te leven. Bewuster, met vreugde en plezier!

 

Vol-ledig leven lichaamsgerichte coaching

In mijn coachingsprogramma leer ik jou te zijn met wat er is, in het hier en nu, om je over te geven aan de vol-ledigheid van het leven en van daaruit in beweging te komen richting je verlangen. Ik leer je om alle wijsheid uit jezelf te halen, om naar je lichaam te luisteren en op je intuïtie te vertrouwen.

Mijn coaching is voor jou als jij:

 • Als je je nu te veel door je hoofd en angsten laat leiden terwijl je ergens ook wel weet dat dat niet nodig is, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan

 • Als je belangrijke keuze(s) moet maken, op een kruispunt in je leven staat, en daar bewust mee om wil gaan

 • de weg naar binnen en van hoofd naar lichaam aan wil gaan of verder wil verdiepen

 • Als je voelt dat er meer in jou zit dan er nu uitkomt

 • levensomstandigheden ervaart die vragen om een pas op de plaats en tijd en aandacht voor jezelf zoals:

  • Overspannenheid of burn-out

  • Trauma

  • Een gevoel van vastzitten

  • Veranderingen waardoor je rouw ervaart zoals verandering of verlies van werk, partner, woonsituatie, gezondheid, etc.

  • (Chronische) ziekte

 • en als je het verlangen voelt diepgaand, echt en lichter te leven. Met aandacht voor wat essentieel is. Waar het leven ècht over gaat. Je bent bereid om jouw ongerepte natuur, jouw kern, weer een plek te geven in je leven en je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen proces.

 

Inhoud 3 maanden coaching

 • Eerste sessie van 2 uur in de natuur in Schiedam

 • Daarna 7 coachingssessies van 1,5 uur in de natuur en online

  • Natuurcoachsessies buiten in Schiedam en/of op een natuurplek bij jou in de buurt in combinatie met online

  • Milde en meditatieve lichaams-, aandacht-, en ademhalingsoefeningen afgestemd op jouw persoonlijke situatie en behoeftes (+ replay)

 

Extra:

 •  3 stiltewandelingen in Schiedam (uit mijn reguliere stiltewandelingen aanbod)

Vol-ledig leven lichaamsgerichte coaching

In mei en juni voor de pilot prijs van 990 euro (voor ondernemers exclusief 21% btw)

Vanaf juli 1.350 euro (voor ondernemers exclusief 21% btw)

Betalen in 3 termijnen is mogelijk

 

 

 

Ervaringen van coachees

“Mijn grootste wens was: meer uit het hoofd, dichter bij het hart. Doordat ik veel met mijn hoofd bezig geweest ben, liep ik uiteindelijk vast. Het voelde alsof ik de verbinding kwijt was met mezelf. Theoretisch kon ik alles plaatsen, emotioneel voelde het grotendeels verwerkt maar hoofd en hart werkten los van elkaar. Ik voelde dat ik die twee weer aan elkaar geknoopt moest krijgen. De natuurcoaching heeft mij meer in mijn lijf gebracht, meer verstilling in mijn hoofd opgeleverd en een betere basishouding (letterlijk voeten op de grond). Ik heb leren vertrouwen op de ander en ik heb inzicht gekregen in mijn blinde vlekken, gedrag en emoties. Natuurcoaching is ook down to earth blijven. Op een wat nuchtere manier met natuur, symboliek en tekens bezig zijn zonder dat het te zweverig wordt. Het gaf mij het gevoel dat spiritualiteit er ook mag zijn. Naast al deze belangrijke dingen heeft Rianne mij nog het meest geholpen door haar eigen hart/gevoel te volgen. Ze was een mooie spiegel: authentiek aan jezelf mogen zijn.”

 - Peggy Moerman - 

“Het natuurcoachingstraject bij Rianne heeft me heel veel gebracht. Inzicht in mezelf, in wat ik wil, mijn wens, wat mij blij maakt. Welke dingen ik kan doen om me goed te voelen. Welke dingen er zijn die me tegenhouden. Door ze te benoemen en uit te beelden. Steeds weer het besef dat buiten zijn goed voor me is. Het besef dat langzaam lopen en stil zijn me kan helpen kalmer te worden en meer in het moment kan zijn. Een soort gevoel dat ik voor mezelf kan opkomen, “ja” kan zeggen tegen mezelf. Dat dat heel belangrijk is, dat ik het meeste aan mezelf heb wanneer ik me goed voel en goed voor mezelf zorg. Dat ik dingen durf uit te spreken die eigenlijk alleen nog maar in mijn gedachten rondzwierven. Ik ervaar meer rust en vertrouwen in mezelf. Ja, ik had een verlangen en dat heb ik bereikt. Ik ben gegroeid, voel me stevig, ik ga vooruit en ik weet beter wat ik wil.

 

Rianne is een heel fijn rustig persoon, die goed kan luisteren. Ze kan je helpen te luisteren naar de natuur en naar jezelf. Iedere keer als wij een afspraak hadden, keek ik hier erg naar uit. Het was voor mij ook een moment om met aandacht buiten te zijn en dat is ook heerlijk!”

 - Annemieke Rodenburg–

“In de 1e sessie vertelde Rianne dat het vooral spiegelen is en bewust maken van het onbewuste. En dat is het ook precies. Ergens weet je dus wat je wil en kan, maar het was voor mij nodig om dat naar boven te halen. Om dat te ervaren. Zodra je je ergens van bewust bent, kun je bepalen wat je er mee wilt, kunt of gaat doen. Dan is het mogelijk om keuzes te maken. Keuzes die ik zelf maak maar waarbij ik dus wel geholpen ben bij de bewustwording. Coaching buiten in de natuur vond ik een mooie combinatie van buiten zijn, rust, natuur en jezelf ontwikkelen. Samen wandelend zoeken naar bewustwording."

- Angélique Roques -

“Ik was behoorlijk zoekende naar mijn identiteit, worstelde met angst en ervaarde weinig innerlijke rust omdat ik altijd veel gedachten heb. Ik heb ontdekt hoe prettig rust en stilte voor mij kunnen zijn. De mooie, stille en aangename plek middenin de natuur waar we afspraken hielp daar enorm bij. Het natuurcoachingstraject bij Rianne heeft me meer duidelijkheid en acceptatie gegeven over mijn identiteit en wat ik van nature graag doe. En het heeft me minder angstig gemaakt om iets nieuws uit te proberen. Natuurcoaching was nieuw voor mij, maar ik ben blij dat ik het gedaan heb omdat ik zie wat het me heeft opgeleverd.

Rianne is vriendelijk, begripvol en gaf mij letterlijk en figuurlijk de ruimte. Ze creerde een omgeving waarin ik mij veilig voelde, wat voor mij erg belangrijk is. Rianne kan goed naar de kern gaan en tijdens de sessies straalde haar rust op mij over.”
- Sascha -

24.JPG

Explore what happens
if you don’t know
what’s going to happen